Op 25 september j.l. Was het dan zover. De nieuw gebouwde manege Biessum werd feestelijk geopend. Het oude gebouw werd een jaar geleden afgebroken omdat het veel te lijden had gehad door aardbevingsschade en onveilig was geworden. Nu een jaar later staat er dus een prachtig nieuw gebouw. Volgens de laatste dierenwelzijn-regels gebouwd met ruime boxen, veel licht en ventilatie en een grotere rijhal. En natuurlijk aardbevingsbestendig!


Alle ontvangst van genodigden bij de opening, waarbij ook burgemeester Beukema van de gemeente Eemsdelta en nationaal corordinator Groningen afgevaardigde dhr. G.Wildeboer aanwezig waren, kon plaats vinden op een speciaal aangelegd terras achter de manege. De weersomstandigheden waren fantastisch. Dat gold ook voor de volgende “open dag” waarbij veel mensen en kinderen langs kwamen om een kijkje te nemen in de nieuwe manege, een spelletje te
doen, te knutselen of een ritje op de pony te maken.

Alle paarden, pony's en natuurlijk ook alle lesklanten en pensionklanten hebben het er prima naar de zin in de nieuwe manege. Ook het uitmesten van de paard- en ponyboxen gaat nu allemaal veel sneller en efficiënter. Kortom iedereen is blij met de nieuwe manege.


Fam.H.P.Prins.
VOF manege Biessum.
Delfzijl.